ВІТАЄМО «КАДЕТСЬКИЙ КОРПУС»
ІЗ 60-РІЧЧЯМ З ДНЯ ЗАСНУВАННЯ!

Сьогодні свій 60-річний ювілей відзначає Ліцей-інтернат № 23 «Кадетський корпус» з посиленою військово-фізичною підготовкою Шевченківського району м. Києва, який очолює Заслужений працівник освіти України Наталія ГОЛОВІХІНА.

В урочистих заходах Ліцею з нагоди свята взяли участь керівництво Університету та представники Інституту.

Ліцей є одним із провідних загальноосвітніх навчальних закладів України, який виховує молоде покоління істинних патріотів України – майбутніх захисників нашої держави. Педагогічний досвід, величезний інтелектуальний потенціал колективу Ліцею у справі навчання та виховання молоді здійснюють великий вплив на кадровий і інтелектуальний розвиток країни та є прикладом відданого служіння України!

Цей ювілей став приємною нагодою відзначити високий професіоналізм, інноваційні підходи та самовіддану працю керівництва та колективу Ліцею і висловити слова вдячності за співпрацю та взаємодію між нашими закладами.

Офіцери і курсанти Інституту беруть участь у патріотичних заходах та урочистих ритуалах Ліцею. Плідна взаємодія майбутніх захисників України – курсантів Інституту і кадетів – вихованців Ліцею є збереженням спадкоємності поколінь у питаннях національної і військової спадщини Українського народу та є важливим чинником поступу вперед у справі відродження Українського війська. Висловлюємо сподівання, що більшість сьогоднішніх кадетів оберуть професію фахівця у сфері захисту інформаційного простору нашої держави і стануть курсантами нашого Інституту.

Поздоровляємо керівництво, педагогічний колектив, співробітників та вихованців Ліцею зі Святом і бажаємо творчої наснаги та успіхів у справі навчання і виховання молоді!