Початок нового навчального року в Інституті

 На виконання вимог наказу ректора КПІ ім. Ігоря Сікорського від 19.02.2018 року № 1-61, наказу Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України від 17.07.2007 року № 140 та Плану проведення навчально-методичного збору керівного складу та науково-педагогічних працівників в Інституті були проведені заходи з метою організованого початку нового навчального року.

Навчально-методичний збір розпочав начальник Інституту полковник Олександр Пучков із привітання всього особового складу Інституту з визначною датою в житті Університету – 120-ю річницею з дня його утворення.

Під час проведення збору були підведенні підсумки за минулий навчальний рік, доведені вимоги керівних документів щодо організації освітнього процесу в Інституті та поставлені основні завдання керівному складу і науково-педагогічним працівникам на новий 2018-2019 навчальний рік.

Представники Інституту взяли участь у всеуніверситетському заході, присвяченому початку нового навчального року “Сесія науково-педагогічних працівників Університету”, що відбувся 30 серпня 2018 року.

Цьогорічна доповідь ректора відрізнялась від традиційного висвітлення поточних робочих питань. У своєму виступі Михайло Згуровський окреслив шлях становлення і набуття власної ідентичності Університетом як найавторитетнішнього освітнього закладу в державі та у світовому освітньому просторі.

Ректор підкреслив основні наукові та науково-технічні досягнення київської політехніки за 120 років свого існування.

Слова подяки прозвучали і на адресу нашого Інституту. Зокрема за яскраву перемогу курсантів у національному змаганні фахівців з програмування “Укра­їнський оборонний хакатон 2018”.

Отже, 3 вересня 2018 року освітній процес в Інституті розпочався організовано і цілеспрямовано.

Залишити відповідь