НОВІ ЗДОБУТКИ
КУРСАНТІВ ІНСТИТУТУ
У ВСЕУКРАЇНСЬКИХ ОЛІМПІАДАХ
З КІБЕРБЕЗПЕКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

З метою підтримання обдарованої молоді, розвитку творчих здібностей і активізації навчально-пізнавальної та наукової діяльності курсантів, а також підвищення якості підготовки майбутніх офіцерів, наш Інститут щороку приймає участь у Всеукраїнських олімпіадах та конкурсах серед студентів закладів вищої освіти.
У Дніпропетровському національному університеті залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна відбувся другий етап Всеукраїнської студентської олімпіади за спеціальністю “Кібербезпека”, в якій взяли участь 15 команд (59 учасників), в тому числі команда Інституту у складі трьох курсантів 3-го курсу.

За результатами змагань у командній першості команда нашого Інституту виборола ІІІ місце. Також III призове місце зайняв курсант Інституту і в індивідуальних змаганнях олімпіади.

Успішну  підготовку наших хлопців і дівчат до змагань проводила тренер команди Інституту викладач-стажист спеціальної кафедри № 1 Матійко Александра Андріївна.

Також, у Вінницькому національному технічному університеті проходив другий тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з напряму “Інформатика і кібернетика”, в якому наукова робота курсанта 5-го курсу Інституту зайняла почесне III призове місце. Науковий керівник роботи доцент спеціальної кафедри № 5, к.т.н., доцент Білан Степан Миколайович.

Слід зазначити, що у фінальній частини конкурсу за перемогу змагалися 15 найкращих робіт студентів провідних закладів вищої освіти України.

Дякуємо науковому керівнику та тренеру за ґрунтовну підготовку наших курсантів, щиро вітаємо призерів змагань з високими науковими досягненнями, бажаємо творчої наснаги та нових перемог!

Ми пишаємося нашими курсантами!