Спортивні здобутки Інституту

Згідно плану заходів спортивно-масової роботи в Інституті проведені спортивні змагання з волейболу та футболу серед курсантських та студентського підрозділів.

Змагання з футболу, які відбулись на Малому спортивному ядрі КПІ ім. Ігоря Сікорського, відзначились захоплюючими комбінаціями гравців команд та були цікавими як для учасників змагань так і для вболівальників.

У кожній грі футболісти демонстрували командну злагодженість, безкомпромісну боротьбу, спритність та багато цікавих моментів. Під час матчів усі присутні отримали гарні враження та позитивні емоції.

Також, відбулись змагання з волейболу, у яких гравці проявили гідну майстерність, бажання перемогти та подарували вболівальникам якісну гру.

Відповідно до плану-календарю проведення Спартакіади Інституту на 2019/2020 навчальний рік, у спортивному комплексі КПІ ім. Ігоря Сікорського відбулись змагання з шахів.

У цьому виді спорту, у якому поєднується як фізична, так і інтелектуальна складова, курсанти та студенти Інституту змагались у складі команд і в особистій першості. Під час поєдинків учасники мали можливість вдосконалити свої вміння, потренувати пам’ять, увагу та концентрацію.

За результатами спортивних змагань переможці були нагороджені грамотами начальником Інституту полковником Олександром ПУЧКОВИМ.

14 грудня 2019 року у Центрі консолідації студентів КПІ ім. Ігоря Сікорського  відбувся «Відкритий кубок Києва 2019» з армреслінгу серед здобувачів вищої освіти Університету та інших вищих навчальних закладів м. Києва.

Офіцер Інституту лейтенант Сергій ГОНЕНКО брав участь у змаганнях та виборов І місце у ваговій категорії понад 78 кг.  Вітаємо з перемогою нашого офіцера, який у фінальному поєдинку переміг чинного Чемпіона України з армреслінгу!

У цьогорічних змаганнях, організаторами яких були профспілковий комітет студентів та студмістечко Університету, спільно з армреслінг клубом «Козацька Сила», взяли участь близько 50 учасників. Змагання відбулись «на праву руку» і боротьба була запекла, адже переважно саме ця рука у спортсменів сильніша.

Вітаємо переможців спортивних змагань та бажаємо їм нових здобутків і перемог!